Vi kender manglen på et nyt display 

Vi kender manglen på et nyt display 

De fleste mennesker med en smartphone kender til problemet ved have en ødelagt skærm. Dette problem kan utrolig nemt ske i løbet af ens hverdagsrutiner. Som alle ved så er iPhone meget følsomme, hvortil selv ubetydelige hak kan forudsagde ødelæggende skade på displayet og dermed gøre din mobil total skadet. I kender naturligvis til episoden hvor en ven har lånt din iPhone og  tilfældigvis kommer til at tabe den. Den normale skade på de nyere iPhones er påført deres skærme, efersom skærmene er yderest følsomme for stød. Det åbenlyse valg vil dermed være at købe den bedste skærmbeskyttelse i Danmark. Med det store antal skader på mange slags mobiler på det nationale marked, har mange virksomheder besluttet sig for at investere i glas beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres telefon uden nødvendigvis at skulle købe en helt anden skærm. Selv ved benyttelse af skærmbeskyttelse er der ikke nogen sikkerhed for at din iPhone ikke går i stykker hvis I skader den.  

SmartGlass er den mest anvendte skærmbeskyttelse på nationale marked.  

Her hos NORTAGG har vi kæmpe erfaring inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en dyd ud af at skulle udvikle den bedste skærmbeskyttelse til kunderne. NORTAGG har igennem en kort proces skabt SmartGlass, som ligner om klassisk skærmbeskyttelse på de fleste parametre. Klassisk skærmbeskyttelse er lavet af skrøbeligt materiale og kan derved nemt gå i stykker ved små stød. Hvis man vælger SmartGlass er du garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da den ikke udelukkende er konstrueret af glas, men er sammensat med plastik i form af TPU, som giver beskyttelsen fleksibilitet som derved giver skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan håndtere flere tab inden man vil se skader på sin skærmbeskyttelse.  

Designet til den enkelte mobil type 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde selvfølgelig beskytte hele skærmen, således du ikke er efterladt med udsatte hjørner på jeres skærm. Her er SmartGlass designet til den enkelte mobiltype, så du kan opleve en perfekt pasform mellem skærmbeskyttelsen og telefonen. Det sikrer dig i mod at din skæmbeskyttelse ikke blot dækker lidt af jeres skærm eller er for stor.  

SmartGlass din bedste ven inden for skærmbeskyttelse.  

Hvis I skal investere i den bedste beskyttelse af skærm er det essentielt at tænke på installation, idet det skal være bekvemt for dig at placere selve beskyttelsen på jeres telefon, da du sikkert har oplevet at der ved montering af beskyttelse kan danne sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og mobil, hvis du investere i SmartGlass undgår I disse episoder, idet du får et monteringsværktøj, som assisterer dig med at udligne de berygtede pletter.  

SmartGlass kommer med en monterings applikator, som assisterer en med at montere ens SmartGlass korrekt, så I undgår at SmartGlass ikke dækker hele skærmen eller sidder forfærdeligt på telefonen og derfor ikke dækker hele skærmen. NORTAGG tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være let for kunden at placere, hvorfor NORTAGG er meget glade for dette værktøj til montering.  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*