Disse planter gør din have eller altan lækrere

Synes du også, der er noget fedt ved at kunne gå ud i haven eller på altanen og finde forsyninger til dine madkunstskaber? Så kan det være, at denne artikel lige er noget for dig. Her kommer der nemlig en række råd til, hvad du kan gøre, for at gøre din have eller altan en hel del lækrere.

Blandt hindbær, brombær og jordbær

Hvis du elsker at bage, så er der masser af bær, som gør bagningen en hel del lækrere. Du kan med fordel plante både brombær, jordbær og hindbær, som du kan bruge til at lave lækre kager med.

Der findes mange forskellige sorter af f.eks. hindbær. Du kan f.eks. vælge Polka, som er en meget populær sort.

Kirsebærtræ

Hvis du har en lidt større altan eller er haveejer, så kan du vælge at plante et kirsebærtræ. Så kan du gå ud og haven eller på altanen og finde forsyninger til at lave en kirsebærkage. Du kan finde masser af opskrifter på nettet, så der er ingen undskyldninger. Og så er det da også fedt, at du kan sætte hjemmebag på bordet, når der kommer gæster på besøg.

Citrontræ

Hvis du også elsker citron, så kan du med fordel plante et citrontræ. Du kan bruge citroner til meget forskelligt i madlavningen. Det kan både være, hvis du gerne vil lave en citronkage eller citronmarmelade – det er virkelig lækkert oven på en ostemad! Og så er citrontræer bare enormt flotte! Et citrontræ kan også pynte indenfor i vinduskarmen.

Flotte blomster

Men det er ikke kun spiselige ting, der kan være med til at gøre haven eller altanen lækrere. Det kan også være flot at dekorere haven med forskellige blomster – så ser det hele bare lidt mere indbydende ud! Når det kommer til blomster, så findes der så mange forskellige slags, at du helt sikker kan finde noget, der falder i din smag! Du kan med fordel lede efter nogle, der ikke kræver meget arbejde at passe!

Møbler til haven eller altanen

Det er også vigtigt, at din have eller altan er funktionel, så du selv kan nyde den. Hvis du ikke allerede har møbler til altanen eller haven, så er det måske på tide at investere i nogle. Det kan være, du også skal tænke over, at der skal være plads til gæster, hvis du nu gerne vil invitere nogle over på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*