Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

OM FOLKEKIRKENS SKOLETJENESTE I VIBORG STIFT

Skoletjenesten i Viborg Stift arbejder på skolens præmisser og med den videns- og dannelsesmulighed, der ligger i kristendomsfagets målsætning. Vi tilbyder inspiration til undervisning og konkret undervisningsmateriale samt projekter i tråd med Fælles Mål for kristendomskundskab i skolen. I vores undervisningstilbud indgår ofte en praktisk-musisk dimension samt en tværfaglig mulighed.

Vi tilbyder konsulentbistand, kurser, workshops, foredrag med mere til inspiration for både kirkefolk og skolefolk. 

Der har været skoletjenester i Danmark siden 1994. Vi er medlem af landsnetværket for de folkekirkelige skoletjenester. På hjemmesiden: www.folkekirkensskoletjenester.dk kan der læses mere herom.
Formålet er, at der sættes fokus på kristendomsfaget, og at faget bliver sat ind i en bredere faglig og kulturel sammenhæng på skolens præmisser.

Folkekirkens Skoletjeneste i Viborg stift laver gratis kvalificeret undervisningsmateriale til kristendomskundskab i Folkeskolen i Vi laver materialer til skolerne i Viborg, Lemvig, Vesthimmerland, Ikast-Brande, Skive, Salling, Struer, Herning og Holstebr

BESTILLING - DET MED SMÅT

Vi har ofte flere materialer, der kun udsendes i begrænsede perioder af året, og projekter, der afsluttes i løbet af året. Find denne information i beskrivelsen af de enkelte materialer. Bemærk fx. at materialet "Skabelse og Undergang" kun kan bestilles til og med d. 18. september 2017.

Vi udsender vores årstidsmaterialer for jul og påske en måned før disse højtider. Men bestil dem gerne i god tid.