Slip for lån i julen med en smart online kassekredit

Julen er altid en hård måned, det er nok den måned i året hvor man bruger flest penge.

Er julen ekstra slem for dig, fordi den tømmer kontoen, så læs med her. Der findes nemlig en smart måde hvorpå du kan låne penge uden at skulle have forbrugslån eller kviklån. Det er smarte afbetalingssystemer som Viabill, der giver dig muligheden for at lave alle din onlinekøb på afbetaling. 

Det er utrolig nemt at komme igang og du kan købe stort set alt mellem himmel og jord på den måde. Langt over 3000 butikker i Danmark har den betalingsmulighed, der gør at du kan lave stort set alle dine gavekøb på den måde. Det betyder at du ikke belaster din konto helt så slemt og dermed har mere overskud i økonomien. Du kan købe alt fra tøj, sko, legetøj, indretning, mobiler, tv, mad, frækt lingeri, vinterdæk, hobby udstyr ja endda sexlegetøj. Stot set alle butikker er med på moden når det kommer hertil. 

Det er nemt at komme igang, du skal blot tilmelde dig med nem id og dit kredit kort. Derefter er du stort set klar til at handle. 

Hvordan virker det helt nøjagtigt!

Når du skal handle i de forskellige webshops, så gør du helt som du plejer. Det er først når du kommer til betalingsmuligheden du vælger en anden. Når købet så er gennemført, vil du på din admin side hos udbyderen kunne se hvor meget du har købt for. Alle køb lægges sammen til et samlet beløb. Dette beløb kan du nu dele op i små bidder og afbetale over f.eks. 10 måneder. Det er så med til at du ikke er helt så økonomisk presset i julen. 

Bruger du ikke kontoen, så kommer der ikke gebyrer på eller udgifter. Det er først når du foretager køb. Så trækkes det beløb du skylder samt en lille rente. Dermed slipper du for de dyre oprettelser. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*