Sjove ting vi kan lave her til sommer

Hvad skal du få din sommer til at gå med? I denne artikel vil vi give dig nogle gode råd om ting, du kan lave sammen med dine børn eller venner. Læs med her hvis det har interesse for dig, og du mangler en måde at tilbringe din sommer på.

Skal du i gang med at samle bær?

Det kan være rigtig sjovt at gå i gang med at samle en masse bær. Og dette kunne også være rigtig sjov beskæftigelse at lave sammen med sine børn. Ungerne har kun rigtig godt af at komme ud i naturen af og til. Og hvorfor ikke gå med og for eksempel samle brombær? Det kan være, at I får samlet nok sammen til at kunne lave brombærsyltetøj. I så fald kan det også være meget sjovt at lave sammen.

Når man går ud i skoven eller på markerne på denne måde for at samle bær, så får man også noget frisk luft og sol samtidig. Husk nu endelig at smøre jer godt ind i solcreme så I ikke får solstik! Det ville være træls at komme hjem og ligne en rød reje, blot fordi man gerne ville samle nogle lækre bær.

Hvis I ikke lige kender nogle gode bærområder rundt omkring i nærheden af jer, så kan I eventuelt prøve at kigge efter nogle frie jordbærmarker. Ret ofte er der sådanne frie jordbærmarker, hvor man kan tage hen og plukke alle de jordbær man har lyst til.

Gå i gang ude i haven

Sommeren er også det perfekte tidspunkt at gå i gang med at grave lidt rundt i jorden ude i haven. Dette bør naturligvis gå i gang med allerede om foråret. Men hvis du ikke har nået at gøre det i denne sæson, så kan du altid nå at gøre det om sommeren.

Og hvad skal du stille op med din have? Du kan eventuelt prøve at se om du kan finde et tilbud på bunddækkeplanter. Disse planter er utrolig nemme at passe og de kan forskønne din have en hel del. På den måde kan det være rart at opholde sig ude i den, fordi den er lidt pænere at se på.

Hvis du ikke har en masse tid til at rende rundt ude i haven, så er det vigtigt at du ikke gør alt for meget ved den. Hold det simpelt så den er nem at passe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*