Kærlighedslivet er svært at deale med

Kærlighedslivet er svært at deale med

De fleste af os er bevidste om, hvor svært det kan være med kærligheden i ny og næ. Nogle gange i lange perioder, og sommetider gør det rigtig ondt, når du står i et forhold, der er ved at gå i opløsning, eller du må indse at have mistet. Andre gange er i som par bare rigtige for hinanden, men stadigvæk er der udfordringer mellem jer, der gør det er vanskeligt at blive sammen og holde ud. Læs mere om de forskellige udfordringer, som er helt menneskelige for os at opleve i et parforhold eller i en forelskelse. Få gode råd og se hvor du kan få den bedste professionelle hjælp til dit eller jeres kærlighedsliv via parterapi. Hos thepraxis.dk, får I kompetent hjælp af en ekspert der både tilbyder parterapi og psykoterapi af allerhøjeste niveau.

Problemer i parforholdet

I et parforhold vil udfordringer uundgåeligt opstå. I har måske kæmpet for at bevare forholdet længe, fordi I ved, I 100% gerne vil hinanden. I ved jeres forhold er unikt og værd at kæmpe for, og I ønsker højt at det bare kunne fungere bedre. Hvis I er begyndt at blive utålmodige og magtesløse, bør I ikke holde igen med at søge hjælp via parterapi.

 

Selvom denne opgave kan virke hård og energikrævende, vil I sammen komme så meget stærkere ud bagefter. I vil stå så stærkere sammen som par og finde gnisten mellem jer tilbage. Så der er ingen argumenter for at undgå parterapi, hvis der er problemer, I ikke kan løse. Så er det åndsvagt bare at holde ud uden at få den hjælp bare fordi, man ikke kan overskue at lukke nogen inde i jeres forhold og i dit syn på kærlighed og din partner. Men det er også helt forståeligt, at det er en grænseoverskridende proces. En meget privat og personligt forløb på en måde, men i dette tilfælde er eksperter top-professionelle til at takle disse følelser og gå frem i et passende tempo. Her handler det ikke om at gøre mere af det, der ikke virker, men at finde ud af, hvad der virker for jer. Se meget mere og læs også om, det gode tilbud med hjemmeterapi også angående COVID-19.

Problemer med kærestesorg

Mange af os husker ofte en stund med kærestesorg, som noget, der gjorde os så voldsomt kede af det. Man tænker tit inden, man har prøvet at få sit hjerte rigtig knust i virkeligheden, at andre folk overdriver det og smerten ved det. For helt ærligt, nogle forhold skal jo ende og nogle er bare ikke rigtige for hinanden, hvis kærligheden ikke går begge veje. Og så må man komme videre og eventuelt lede efter en anden. Men det kan føles umuligt, når man er forelsket i en. For så er du fanget, og du kan ikke tro på, at du kan få samme følelser og forelskelse hos en anden.

Du bør også som ene person tage dig af dit sindstilstand angående kærlighedslivet og forelskelse. Sommetider kan sorgen over ulykkelig kærlighed tage overhånd og vare for længe. Så det går ud over dit mentale og fysiske helbred i en for høj grad. Så du spilder dit liv, og hvad du skal og vil, når det kommer til stykket. I sådan et tilfælde kan det hjælpe at snakke med en omkring det. En fagperson med stor viden på området, som du får via psykoterapi eksempel. Få nogle metoder til at komme videre, fuldstændig som du kan få via andre psykiske lidelser i større eller mindre grad. Det kan muligvis være, du er træt af konstant at mærke, at du er så forelsket og afhængig af en anden. En kærlighed, der ikke er afvist endnu som sådan, men hvor hjælp alligevel vil gøre godt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*