Hvornår skal du bruge en revisor?

Der er tidspunkter, hvor man skal bruge en revisor, og så er der tidspunkter, hvor man ikke skal bruge en. Har du en virksomhed, og er denne fritaget for revision, så skal du ikke. Det er et aktivt valg, man kan tage, hvis man har en virksomhed i en bestemt størrelse. Dette kaldes fravælgelse af revisionspligt. Har du ikke fravalgt det, eller skal du alligevel, så bør du eller skal du finde dig en revisor.

Nogle andre situationer kan også kræve en revisor, og dem kommer vi ind på herunder.

Jeg har solgt kryptovaluta

Mange har handlet med kryptovalutaer, især bitcoin og ethereum. Har man haft et meget kompliceret handelsmønster, så kan det være fordelagtigt at finde en revisor til at gennemgå de forskellige ting, man har gjort. På den måde kan man få en professionel til at forklare dig, hvordan du skal forholde dig i forhold til skat, fradrag og mange andre ting. Det kan også godt være, at du ønsker at vide, hvordan du bedst kan få dine penge til at vokse endnu mere eller beskytte dem. I så fald burde du søge hjælp på https://bitcoinrevision.dk/.

Jeg har ikke styr på mit regnskab

Hvis du ikke har styr på dit regnskab og har fravalgt revision, så burde du alligevel finde dig en revisor. Dette skyldes, at hvis du har rod i regnskabet, og det bliver opdaget, så kan du få problemer i fremtiden. Problemer i fremtiden plejer at være dyrere end problemer i dag. Du bør derfor få dem løst hurtigst muligt. Hjemmesider som https://revisionspartner.dk/ plejer at være meget nyttige til at hjælpe dig med at finde en revisor eller et rigtigt regnskabsprogram.

Jeg ønsker at lære mere om revision

I disse tilfælde bør du ikke finde en revisor, fordi det er spild af penge. Du burde i stedet finde en gruppe på Facebook, hvor du kan diskutere disse spørgsmål. Der er en gruppe ved navn “Spørg en Revisor”, som du kan spørge om en masse relevante spørgsmål. Det er bedre end at betale for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*