Hvorfor sige nej til at blive gift?

10 grunde til, at du ikke bør gifte dig

 

At blive gift er en stor beslutning. Det er noget, der ikke bør tages let, og der er mange grunde til, at du måske vil tænke dig om en ekstra gang, før du siger “ja” Her er 10 af de mest almindelige grunde til, at folk beslutter sig for ikke at blive gift:

 

  1. For det første er der den økonomiske del af tingene. At blive gift koster penge, og mange par finder ud af, at de ikke har råd til at betale for en bryllupsceremoni eller modtagelse. Når brylluppet er overstået, er der desuden ofte ekstra omkostninger forbundet med at etablere en ny husstand, f.eks. køb af møbler eller flytning til et nyt hjem.

 

  1. En anden grund til, at folk måske ikke ønsker at blive gift, er, at de er bange for at forpligte sig. Ægteskab er en stor forpligtelse, og mange mennesker finder ud af, at de ikke er klar til at indgå en sådan forpligtelse. De er måske også bange for, at de ender med at blive skilt, og de ønsker ikke at gå igennem det besvær og de udgifter, der er forbundet med at blive skilt.

 

  1. Nogle mennesker mener også, at ægteskab ikke er nødvendigt for at få et vellykket forhold. De føler måske, at de kan have et lykkeligt og tilfredsstillende forhold uden at være gift.

 

  1. Andre ønsker måske ikke at blive gift, fordi de ikke tror på ægteskabsinstitutionen. De føler måske, at ægteskabet er en forældet institution, som ikke har nogen relevans i dagens samfund.

 

  1. Nogle mennesker mener også, at ægteskab er en måde, hvorpå mænd kan kontrollere kvinder. De mener måske, at ægteskab giver mænd for meget magt over kvinder, og at det er uretfærdigt.

 

  1. Desuden ønsker nogle mennesker måske ikke at blive gift, fordi de ikke kan lide tanken om at dele deres liv med en anden person. De føler måske, at de har det bedre med at være single og leve deres eget liv.

 

  1. Endelig ønsker nogle mennesker måske ikke at blive gift, fordi de ganske enkelt ikke ønsker at tage sig af det besvær og de udgifter, der er forbundet med at blive gift. De føler måske, at det er ikke det værd for dem at gå igennem alt det papirarbejde og de udgifter, der følger med at blive gift.

 

  1. Man har ikke råd til at købe den helt rigtige forlovelsesring. Måske er i begge to så unge at økonomien ikke er der til at købe hendes drømmering. I dette tilfælde kan man vælge at gå en smule på kompromis med enten kvalitet eller design af den forlovelsesring i havde i tankerne. Prøv evt. at vælge en stor hvid safir frem for en hvid diamant. Eller gå evt. efter 10 karat guld i stedet for 18 karat. Disse ting vil man alligevel ikke bide mærke i når man tager et kig på ringen.

 

Hos Abelstedt kan du finde enormt store flotte forlovelsesringe, uden de koster en hel bankboks.

 

  1. Der er ikke tid til at blive gift. I har måske begge to et travlt arbejde, eller har måske lige fået et barn. Sørg for at i har tid til det så intet bliver for kaotisk.
  2. Sidst men ikke mindst skal man blot gøre hvad man selv føler for. Er du en kvinde kan du også tage springet og fri til din mand. Er ægteskab blot noget der ikke siger dig noget, skal du heller ikke gøre det. Held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*