Hvilket cover skal jeg købe til min iPhone?

Der findes masser af fede iPhone covers på markedet, så hvad for et er det rigtige at vælge? Det er jo lidt en smagssag, hvad man helst vil have, men man skal også overveje, hvilket cover som beskytter telefonen bedst muligt. 

Det handler nemlig ikke kun om det smarte udseende, men også om funktionalitet og ikke mindst sikkerhed. I denne artikel har vi samlet nogle af de bedste iPhone covers, som du kan købe. 

Silicone covers

Silicone covers er til dig, som gerne vil have et funktionelt cover, som ikke føles som om, at du bærer rundt på en mursten. Silicone covers er rimelig alsidige, de er lette at tage af og på og de kommer i mange trendy designs. En ulempe ved silicone covers er, at de ofte ikke beskytter din iPhone lige så godt som andre covers. De kan godt tage fra, hvis telefonen får et par slag, men hvis den ryger ned på stengulvet, så kan du ikke garantere at et sover i silikone kan beskytte telefonen fuldstændig. 

Hardcover

Et hardcover vejer mere, har en højere kant og er ofte en del tykkere på bagsiden. Det betyder også, at din telefon bliver lidt større at håndtere, hvilket er lidt af en ulempe. Dog beskytter et hardcover din telefon langt bedre end mange andre covers. Et hard cover kan sagtens tage fra, hvis du taber din telefon, uden at den får en skramme. Du kan for eksempel taget et kig og finde et Iphone 13 cover, som kommer i flotte designs, med hærdet bagside og endda også integreret kortholder.

Flipcovers

Flipcovers er den ultimative løsning, hvis du gerne vil beskytte din telefon bedst muligt. Et flipcover beskytter telefonen både foran og bagved. Udover det så har mange flipholdere også kortholdere integreret i coveret, så du kan bære dine kreditkort sammen med din telefon. En ulempe ved flipcoveret er, at det ikke er lige så praktisk og handy at håndtere. Du skal flippe coveret væk fra skærmen for at se dine beskeder og det kan være udfordrende at tage billeder med frontcam uden, at coveret kommer i vejen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*