Gør et statement på din næste messe

Benyt jer af balloner med logo til jeres fremtidige messer, firmafester og andre arrangementer. Balloner med logo er nemlig en ideel løsning for virksomheder at markedsføre sig på. De skaber udelukkende god stemning blandt jeres medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og alle der er til stede. Derudover har mange virksomheder travl i hverdagen og har brug for en simpel markedsføringsstrategi. Det kan de få ved at benytte sig af reklameartikler hos TopSupplies. I er herre over design og vi leverer. I skal blot vedlægge jeres logo og derefter klarer vi resten. På den måde kan vi sammen med jer og fabrikken få stablet nogle feder arrangementer på benene, hvor jeres deltagere vil få en god oplevelse samt I vil booste jeres virksomhedsnavn.

Til festlige arrangementer

Balloner med tryk er oplagt at bruge til firmafester, sommerfester eller andre festlige arrangementer. De vil udelukkende være med til at pifte festen op. De fås i mange farver, størrelser og former og om det skal være med eller uden helium, hvilket er helt op til jer. Vil I have ballonerne i en farve som passer til jeres logofarve eller skal farven i stedet passe til temaet til arrangementet. Det kunne være forskellige kampagner som var fokusset til arrangementet. Og hvordan skal trykket se ud på ballonen? Skal det trykkes på den hele eller være diskret på den ene side. Alt det vælger I altså. I designer, vi leverer. Så I kan altså tilpasse jeres balloner med logo helt efter arrangementet, men I kan sikre jer at få en festlig udsmykning. Så at benytte sig af balloner med tryk eller andre accessories som serpentiner, truthorn eller andet skaber altså udelukkende god stemning blandt deltagerne. Det vil være med til at sætte gang i festen og give deltagerne en sjov, festlig og hyggelig aften. Glade medarbejdere bliver motiveret til at gøre et godt stykke arbejde i dagligdagen, som har stor værdi på alle arbejdspladser.

Til messer

Udover at benytte sig balloner med logo til festlige lejligheder er de også oplagte at have med når i jeres medarbejdere er på messer. Balloner med tryk er nemlig iøjnefaldende for alle samt en anderledes reklameartikel at have med. Mange af de andre deltagere vil måske blot have logovand eller bære firmatøj på messen, men der har I altså mulighed for at pifte messen lidt op. Balloner med logo vil nemlig fange de besøgende og andre deltageres opmærksomhed. Dette vil gøre dem nysgerrige på jeres stand og komme over for at se hvad I har at byde på. På den måde vil de huske jer til næste gang de skal bruge nogle af de varer I leverer, som vil give jer mersalg. I vil have tiltrukket nye kunder og med god service vil I få god omtale som vil tiltrække endnu flere nye kunder. På den måde vil der komme et øget kendskab til jeres virksomhedsnavn som på sigt vil give jer mersalg. Vi kan altså sammen med jer og fabrikken skabe glade og tilfredse medarbejdere samt en potentiel stigning I jeres omsætning ved blot brug af balloner med logo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*