3 ting der er gode at vide når du flytter hjemmefra

Når du skal i gang med at flytte hjemmefra, er der som regel tusind forskellige ting, du skal have styr på. Her har vi samlet bare et par af de ting, du bør læse op på eller få styr på, inden du flytter ind, eller lige når du er flyttet ind.

Har du skråvinduer i din nye lejlighed, finder du rullegardin til skråvindue her.

Det er godt at lægge et budget

For det første er det en rigtig god idé at komme i gang med at lægge dig et budget. Har du ikke lige styr på, hvordan du gør det, er der gode sider på nettet, der kan lære dig om det, eller også kan din mor eller far måske hjælpe dig med at sætte dig ind i det. Et budget er et overblik over dine indtægter og udgifter, og det kan gøre det nemt for dig at finde ud af, hvor mange penge du har hver måned til fx mad, og hvor mange penge du skal bruge på faste udgifter.

Tag billeder af fejl og mangler i din lejlighed når du flytter ind

Når du flytter ind i din nye lejlighed, er det en rigtig god idé at tage billeder af, hvordan den ser ud ved overtagelsen. På den måde kan du få dokumenteret eventuelle fejl og mangler, og du skal også typisk udfylde en fejl- og mangelliste, når du flytter ind, så disse ting enten kan blive lavet, inden du flytter ind, eller så du i det mindste ikke hæfter for de skader, når du flytter ud. Har du bevis på, at de skader var der, da du flyttede ind, skal du ikke betale for at få dem lavet, når du flytter ud.

Få styr på dine abonnementer – og undgå at betale for meget

Sidst, men ikke mindst, skal du jo også have styr på ting som internet, tv, mobilabonnement, forsikring og så videre. Her kan det være en god idé at bruge tid på at finde nogle billige løsninger, så du ikke kommer til at betale for meget for fx dit internet. Hvis du kan nøjes, kan du også vælge at bruge en mobilrouter og fri data fra dit mobilabonnement, hvis du har det. Og så er det bare en god idé at sammenligner priser fra de forskellige udbydere, næsten uanset om du så skal have forsikring eller nyt mobilabonnement.

Find alu persienner på tilbud her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*