3 nemme sparetips i din privatøkonomi

Vil du gerne spare flere penge hver måned, så du fx kan investere flere af dine penge, eller du kan begynde at lave dig en god opsparing, er der her et par gode fifs til at gøre det.

Find den bedste kedeldragt pris her.

Skift udbyder når der er billigere alternativer

For det første kan det være smart at skifte udbydere, når der viser sig billigere alternativer på markedet. Det kan gøre sig gældende inden for mange forskellige områder. Kommer der er et forsikringsselskab, der kan give dig billigere forsikringer, bør du skifte til det nye selskab. Kommer der et teleselskab, der kan give dig et billigere mobilabonnement, bør du skifte. Og kommer der en ny internetudbyder, der kan give dig billigere internet, bør du også skifte.

Undgå at have abonnementer i dvale

Dernæst kan det være en god idé at være opmærksom på, om du har abonnementer i dvale. Med andre ord – er der nogle abonnementer for nogle ydelser eller services, som du ikke bruger til noget? I så fald kan du lige så godt opsige dem med det samme, så du ikke betaler for noget hver måned, som du ikke bruger til noget. Den helt klassiske er jo det gode gamle abonnement til fitness, som bliver brugt flittigt i den første måned, og så ligger det ellers bare i dvale, fordi vi ikke kan få os selv til at opsige det igen.

Sammenlign priser hver gang du skal købe noget

Sidst, men ikke mindst, kan det også være smart af dig at sammenligne priser, hver eneste gang du skal købe noget. Det kan være helt lavpraktisk i hverdagen, hvor du kigger i tilbudsaviser for at finde ud af, hvor der er tilbud på oksekød og mælk, inden du handler. Men det kan også være en god idé at gøre, når du skal have dig en ny iPhone eller et nyt tv, så du ikke ender med at betale alt for meget for noget, du kunne have fået billigere hos en anden forhandler. Og med prisportaler er det meget nemt at finde frem til det billigste sted at købe det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*